Spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo in spremljanja statistike.
Z nadaljno uporabo spletne strani ali klikom na "Strinjam se", se strinjate z uporabo piškotkov. Splošni pogoji - Piškotki
25.08.2017

Najava 7. konference komunalnega gospodarstva

Leto je naokoli in pred jesenskimi vrati je nova Konferenca komunalnega gospodarstva. Tokrat z nadvse aktualno temo: digitalizacijo, ki je neizogibna prihodnost družbe. Pravzaprav ni več prihodnost, je že del sedanjosti, ki vnaša velike spremembe na vseh področjih našega življenja in dela. Brezmejna digitalizacija ljudi in družbe sproti odpira nove izzive, ki zahtevajo drugačne pristope ter inovativne rešitve.

Smo v komunalni dejavnosti pripravljeni na spremembe, bo digitalna preobrazba naša priložnost ali nevarnost? Prihodnost je v naših rokah. Od nas je odvisno, ali bomo ujeli tempo razvoja, ki ga narekuje digitalizacija, ali bomo pravočasno razvili digitalna znanja in veščine ter prilagodili poslovanje. Digitalizacija namreč ne pomeni samo vlaganja v novo sodobnejšo opremo in hranjenja dokumentov v elektronski obliki. Prava digitalna sprememba so ljudje, procesi in novi poslovni modeli.

O tem, kaj pravzaprav je digitalizacija, kakšne poslovne priložnosti omogočajo tehnologija in tehnološke inovacije ter kako preoblikovati poslovne procese in izboljšati poslovanje, bomo razpravljali z našimi gosti. Tudi letos bodo z nami zanimivi govorci, vrhunski strokovnjaki in dobri poznavalci digitalne revolucije.

»Prihodnost najbolje predvidite, če jo ustvarite,« je dejal Peter F. Drucker, guru sodobnega vodenja in upravljanja.

Vabljeni k soustvarjanju digitalne preobrazbe komunalnega gospodarstva.

Zbornica komunalnega gospodarstva

Podrobnejše informacije o programu konference, načinu prijave, kotizaciji, posebnih ugodnostih ter možnosti nastanitve si oglejte na spletni strani konference. Ne prezrite posebne ugodnosti za predprijavo, ki vam je na voljo do 31. avgusta 2017.


Kontakti:

Aleš Černač, direktor
tel: 01 620 88 67
fax: 01 620 88 68
gsm: 040 206 562 ; 041 222 820
e-pošta: info@ekomunala.si

© eKomunala 2018